duminică, 6 august 2017

Ce alegem pentru balcon: usile din lemn sau din pvc ?

Atunci cand renovam o locuinta exista o multime de aspecte de care trebuie sa tinem cont, iar etapele de finisare sunt foarte importante intrucat sunt cele care definesc atmosfera dorita. Asadar, intotdeauna trebuie sa cautam cateva modele de usi de balcon potrivite, care sa fie in ton cu restul locuintei, iar optiunile sunt destul de variate, motiv pentru care multi clienti se pot confrunta cu probleme atunci cand trebuie sa ia o decizie.

PVC

Cea mai populara optiune este alegerea PVC-ului intrucat acesta e accesibil din punct de vedere financiar, insa promite si performante multumitoare. Astfel, clientii au diferite posibilitati de personalizare, incepand de la alegerea culorii, pana la tipul de sticla si forma acesteia, fiind indeplinite preferintele impuse chiar si de cei mai pretentiosi oameni. De asemenea, PVC-ul promite o lunga durata de viata, izoleaza foarte bine atat termic, cat si fonic, astfel ca ajuta la obtinerea si pastrarea unei temperaturi stabile la interior. In plus, fiind reciclabil, acesta e foarte prietenos cu mediul inconjurator, lucru esential in ziua de azi.

Lemn

O alta optiune pe care o pot alege cei interesati de modele de usi de balcon este lemnul, insa aceasta este mai populara in randul caselor traditionale, unde intreaga tamplarie este din lemn si nu din PVC sau alte variante. Acesta este mai dificil de intretinut, insa in conditii optime poate rezista chiar si mai mult de 50 de ani, iar aspectul este net superior PVC-ului. Totodata, clientii au si in acest caz cateva solutii de personalizare, astfel incat usile sa se prezinte in forma dorita.


Oricare ar fi alegerea facuta, este important ca produsele sa fie alese doar de la cei mai profesionisti din domeniu, intrucat acestia sunt singurii care pot promite un raport calitate – pret ideal si, de asemenea, cele mai bune servicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu