vineri, 4 august 2017

Camerele video ne protejeaza de hoti

Camerele video ascunse reprezinta niste dispozitive ideale care ajuta sa pastram siguranta celor dragi, dar si a bunurilor, oferind posibilitatea de a fi instalate in nenumarate locuri, fara a da de banuit celor din jur. Pe piata exista o multime de astfel de dispozitive, insa nu toate se ridica la nivelul asteptarilor, astfel ca trebuie sa stim cum sa le alegem pe cele mai potrivite pentru nevoile noastre.

Unde gasesc?

Astfel, pentru a nu mai pierde ore intregi prin magazine, este mult mai simplu sa ne orientam catre magazinul online ShopU, unde au fost aduse intr-un singur lor mai multe modele, pentru toate preferintele. Asadar, se economiseste foarte mult timp intrucat pentru a plasa o comanda pot fi de ajuns chiar si cateva minute.

Caracteristici

O camera video ascunsa de calitate va oferi imagini HD sau Full HD in format avi, astfel incat sa poata fi urmarite pe orice dispozitiv, laptop, tableta sau telefon, iar fotografiile capturate sunt in formatul jpeg. Totodata, este incorporat si un microfon, pentru inregistrarea sunetului, iar acumulatorul are o capacitate de 280 mAh, ceea ce presupune o autonomie mai mult decat suficienta. De asemenea, incarcarea se face prin intermediul unui cablu obisnuit USB si se ofera posibilitatea inserarii unui card microSD pentru suplimentarea spatiului disponibil. Nu in ultimul rand, cu cat sunt mai compacte dimensiunile, cu atat mai bine, intrucat camera va fi mai dificil de sesizat.

Preturi bune


Cei interesati de camere video ascunse de la ShopU vor descoperi o gama foarte variata de dispozitive, insa si preturi accesibile pentru toate buzunarele. Sunt propuse si foarte multe oferte atractive, iar clientii trebuie sa plateasca o taxa de transport de numai 10 lei pentru Bucuresti, in timp ce pentru restul tarii 16 lei prin curier, iar prin Posta Romana doar 10 lei in toata tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu