joi, 25 mai 2017

Cat mai costa promovarea unei firme de constructii



Domeniul constructiilor a luat amploare in ultimii ani, in fiecare zi fiind ridicate noi cladiri destinate sectoarelor rezidentiale sau comerciale. Astfel, si competitia este tot mai stransa si doar cei mai profesionisti din domeniu se vor remarca si vor avea numai de castigat. In schimb, este foarte simplu sa fie promovate serviciile oferite, la costuri accesibile, iar rezultatele sa fie vizibile in cel mai scurt timp. 

La cine sa apelez?

Un catalog cu firme constructii si imobiliare precum cel propus de WallBiz este ideal in acest sens, intrucat este foarte simplu sa se faca o inscriere, iar beneficiile sunt pe masura. Se imbunatateste semnificativ identitatea in mediul online, aspect esential, iar costurile sunt prietenoase cu toate buzunarele. Asadar, site-ul propriei companii poate aparea in pozitii superioare la cautarile pe Google intrucat performantele SEO sunt imbunatatite, iar WallBiz propune solutii grozave pentru toti clientii.

Preturi accesibile

In primul rand, oricine are posibilitatea de a-si inscrie nu numai datele companiei, ci si produsele sau serviciile comercializate, iar pentru a testa sistemul propus, primele 30 de zile sunt gratuite, urmand ca ulterior sa exista posibilitatea optarii pentru unul din pachetele disponibile. Cel mai accesibil este cel la 150 de lei, ce presupune promovarea firmei pentru 90 de zile, insa cei care isi doresc o perioada mai lunga, au la dispozitie pachetul de 180 de zile pentru 250 de lei, pachet foarte avantajos din punct de vedere financiar. 

In schimb, cei care intentioneaza sa obtina cele mai bune rezultate pentru 12 luni vor plati pentru pachet 450 de lei si se vor bucura de toate avantajele aduse de aceasta solutie.
Totusi, pentru o promovare suplimentara pe prima pagina a portalului, se poate alege un pachet de 30 de zile pentru numai 50 de lei, astfel ca un asemenea catalog cu firme constructii si imobiliare este ideal dintr-o multime de puncte de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu