joi, 30 martie 2017

In ce situatii putem folosi ochelari spion?



Tehnologia se afla intr-o continua dezvoltare, iar cei pasionati au acces la dispozitive care mai de care mai creative si mai folositoare. La aceasta categorie pot fi inclusi si ochelari spion care filmeaza, ideali pentru persoanele care isi doresc sa captureze imagini si sunet intr-un mod foarte discret, fara a da de banuit celor din jur. De asemenea, aceasta este ocazia potrivita si pentru cei care isi doresc sa isi protejeze bunurile de acasa sau de la locul de munca intrucat acesti ochelari bine plasati, pot inregistra in voie, fara a atrage atentia celorlalti. 

Usor de folosit

Un alt avantaj adus de acest dispozitiv este faptul ca imaginile capturate sunt chiar cele vazute cu ochiul liber de catre utilizator, fiind mai usor ca niciodata sa se inregistreze video exact ceea ce se doreste. Exista mai multe modele de ochelari spion care filmeaza, diferenta fiind facuta de functiile incorporate si bineinteles, de preturi. Totusi, majoritatea dispozitivelor indeplinesc anumite functii de baza, precum capturarea unor imagini la rezolutie full HD pentru a fi foarte usor de distins toate elementele. De asemenea, conteaza si unghiul de filmare, care poate varia de la un model la altul, insa cei care nu au asteptari sau necesitati foarte mari, pot opta pentru orice model. 
 
Suplimentarea memoriei


In schimb, este esentiala memoria disponibila, deoarece nimeni nu isi doreste sa observe la sfarsitul zilei ca nu s-a inregistrat tot ce s-a dorit, motiv pentru care exista posibilitatea inserarii unui card microSD pentru a suplimenta spatiul disponibil.

De unde cumparam?

iUni reprezinta magazinul ideal pentru toti cei pasionati de tehnologie si de cele mai noi gadgeturi, fiind comercializate, printre altele si ochelari spion care filmeaza. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, se pot plasa comenzi direct pe site, fie produsele pot fi testate in showroom inainte de achizitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu