luni, 13 februarie 2017

Colantarea autoturismelor a devenit tot mai populara

Colantarea autoturismelor este o varianta pentru care opteaza un numar tot mai important de soferi, fiind o optiune foarte practica, ce promite numeroase avantaje. Astfel, sunt multi cei care se intereseaza de un ghid colantari autoturisme si cu toate ca exista posibilitatea ca aceasta procedura sa fie pusa in practica de oricine prin achizitionarea propriului autocolant, mult mai simplu si mai profesionist este apelarea la specialistii domeniului, care dispun de cunostintele necesare, dar si de echipamentele adecvate in acest sens.De ce colantare?

In primul rand pentru ca aceasta varianta implica costuri mai mici chiar si de 4 ori decat alte solutii precum vopsirea. Chiar daca aceasta din urma poate fi mai eficienta, clientii isi asuma riscuri importante, deoarece daca procedura nu este efectuata in mod corespunzator sau nu sunt utilizate solutiile adecvate, atunci rezultatele nu vor fi cele dorite. In plus, oricand apar mici incidente in parcari, iar o simpla zgaraietura se dovedeste a fi destul de costisitor de rezolvat.

Preturi

Pe de alta parte, pentru colantare nu este nevoie de mai mult de 1.000 de lei pentru un autoturism de clasa medie, iar de fiecare data cand apar zgaraieturi, este suficienta inlocuirea foliei doar de pe elementul respectiv, procedura care se face in doar cateva minute si nu implica mai mult de cativa zeci de lei. Mai mult, pe langa faptul ca pentru a vopsi acelasi autoturism este nevoie de 4.000 de lei minim, procedura este efectuata in cateva zile, pentru ca este nevoie ca vopseaua sa se usuce, in schimb, colantarea se realizeaza in doar cateva minute.Culori


Nu in ultimul rand, cei interesati de un ghid colantari autoturisme trebuie sa aiba in vedere faptul ca pot opta pentru o multime de variante, autocolantele fiind de diferite grosimi, dar si culori, de la cele metalizate, mate sau perlate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu