vineri, 13 ianuarie 2017

De ce as alege un sejur in Corfu in 2017?



Un sejur in Corfu in 2017 este ideal pentru turistii care isi doresc sa se relaxeze, avand aici parte de o multime de atractii si activitati la care pot participa, incepand de la explorarea coastei de est cu atractiile sale istorice, precum biserica Sf. Spiridon sau Muzeul de Arheologie, in timp ce pentru mai multa relaxare sunt disponibile plajele linistite din zona de nord. 

  
De vazut

Asadar, oaspetii se pot plimba printre stradutele inguste si linistite din centrul vechi al orasului Corfu, incluse in patrimoniul Unesco, iar cladirile in stil venetian cu siguranta ca vor impresiona pe toata lumea. Insa centrul orasului promite parcuri in aer liber intinse pe dimensiuni vaste, insa si Palatul Sfintilor Mihail si Gavril, care reprezinta cea mai importanta cladire pastrata din timpul domniei britanice, care a servit candva drept resedinta liderilor, iar astazi gazduieste muzeul de Arta Asiatica, singurul din Grecia. 

Vechile fortarete

Orasul Corfu este vegheat de doua fortarete, cea venetiana, care dateaza din secolul al XVI-lea si ofera curiosilor vederi impresionante asupra fortaretei vechi, care a fost ridicata in perioada bizantina, iar intregul complex gazduieste o mica biserica si un muzeu, fiind un loc popular pentru organizarea concertelor si altor evenimente.

 
Alegerea ideala

Asadar, un sejur in Corfu cu siguranta ca are cate ceva de oferit pentru toti turistii, iar acestia se vor putea bucura de o vacanta de vis. In plus, aceasta zona este accesibila din diferite orase ale tarii prin zbor direct, insa cei care isi doresc sa beneficieze de mai mult confort, pot opta pentru o vacanta de tip charter. Acestea nu numai ca includ zborul direct, insa asigura si cazarea, precum si transportul pana la hotel, astfel ca totul este mult mai simplu, mai confortabil, turistii nu au parte de stres sau batai de cap, totul fiind foarte bine organizat.